مرکز فروش انواع گلیسیرین-Glycerin

مرکز فروش انواع گلیسیرین

مرکز فروش انواع گلیسیرین

گلیسرول یا گلیسیرین (به انگلیسی: Glycerin) الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می‌شود.
ولی در اتانول و دیگر حلال‌های آلی بسیار کم محلول است.
گلیسرول شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب‌گیر، آب را از دست داده به آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود.
ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است.
گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می‌باشد.
گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می‌سازد.
برای نمونه یک مولکول گلیسرول با ۱ یا ۳ اسید چرب مونوگلیسرید یا تری‌گلیسرید را می‌سازد؛ مانند روغن نباتی و … .

کاربرد گلیسیرین (Glycerin):

از گلیسیرین در صنایع مختلف استفاده‌های فراوانی می‌شود.

  • گلیسیرین در صنایع غذایی، داروئی، بهداشتی و زیبایی کاربرد دارد.
    در صابون‌سازی، برای تولید صابون‌های شفاف در صنایع بهداشتی و آرایشی. همچنین از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود.
  • گلیسیرین در ساخت مواد منفجره مثل نیتروگلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تأسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جک‌های هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.
  • گلیسیرین همچنین برای تهیه لوسیان کرم‌های صورت به کار می‌رود.
  • گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم‌ آرایشی نیز استفاده می‌شود.
    چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند.
  • گلیسیرین به‌صورت شیاف به‌عنوان ملین‌هیپراسموتیک و نرم‌کننده برای پیشگیری از یبوست استفاده می‌گردد.
    گلیسیرین در صنعت چاپ اسکناس، رنگ‌سازی، جهت تهیه رزین، در صنعت دخانیات برای مرطوب کردن توتون و تهیه شربت‌های دارویی نیز به کار می‌رود.
    گلیسیرین در بسیاری از محصولات پوست و مو ،وجود دارد.
    محصولاتی مانند انواع صابون ها، پاک‌کننده ها، مرطوب کننده ها و شامپوها و…
  • گلیسیرین می تواند رطوبت را به خود جذب کند تا جایی که اگر رطوبت هوا بیشتر از ۷۰ درصد باشد، گلیسیرین مقداری از آن را به خود جذب می کند.
    بنابراین وقتی روی پوست قرار می گیرد می تواند رطوبت را جذب خود کند و به پوست انتقال دهد و در  روزهای سرد و خشک زمستانی، پوست شما را نجات دهد.

فروش گلیسیرین با برندهای کلکه و تیمور و ونس و امثالهم از کشورهایی همچون مالزی – تایلند – هند – اندونزی در بشکه های ۲۵۰ کیلویی صورت میگردد .

ارتباط با ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *